Temakurser och promenader

Passivitet – att vänta på filten

Har din hund svårt att varva ner och koppla av? Springer den till dörren och skäller när ni får främmande? Har den svårt att fokusera och vänta på sin tur när ni tränar? Eller du kanske vill kunna ta med din pälskompis på café eller restaurang utan att den stressar runt lokalen.

På den här kursen går vi igenom belöningarnas roll i träningen, inlärning och motivation och hur vi får hunden att vilja ligga lugnt på sin matta eller filt. Kursen är på två tillfällen med hemläxa.

Datum:  Torsdagar 24/9 och 1/10
Tid:kl. 18.15-19.15
Plats: Lilla Blecktornsparken
Pris: 900:-

…………………………………………………………………………………………………….

Inkallning / följsamhet temakurs

Södermalm – Lilla Blecktornsparken

Att ha en bra inkallning är viktigt av flera skäl. Vi vill ju inte att vår hund ska välja att springa bort från oss när något annat spännande lockar. Vi övar in en bra inkallningssignal, att vara roliga för hunden att vara med så att den föredrar vårt sällskap. Genom flera roliga övningar tränar vi på att få hunden att välja oss oavsett vad som finns i närheten. Det leder i sin tur att hunden också går bättre i koppel på promenaderna.

Datum: kommer snart
Tid:kl.
Plats: Lilla Blecktornsparken
Pris: 300:-

Anmälan görs via mail: christina@amicidipippo.se

………………………………………………………………………………………………

Aktivering balans och nos för små hundar – temakurs

Södermalm – Lilla Blecktornsparken

Våra hundar älskar att arbeta vilket ger dem både glädje och självförtroende. Ett sätt är att hitta på roliga saker på promenader och hemma där den får utföra olika övningar och känna sig duktig. Vi kommer att göra övningar där hunden får träna upp sin balans och styrka.
Vi kommer också att göra enkla sök efter dofter och föremål. Vi tränar alltså både sök och uppletande.Målet är att ni ska få olika tips och idéer till vardagsaktiveringar att göra ute och inne. På köpet får du en trött och harmonisk hund

Datum: kommer snart
Tid:
Plats: Lilla Blecktornsparken, Ringvägen
Pris: 300:-

………………………………………………………………………………………….